top of page

Astrograma României - Ce fel de Preşedinte are România?

Actualizată în: 14 apr. 2021

Din păcate, cel pe care crede că îl merită.Soarele, în astrologia mondenă, semnifică motivaţia poporului, care este reprezentată de obicei de preşedintele ţării. Arată ce tip de persoană este cea mai susceptibilă să ajungă în acest post de conducere, care este atitudinea sa faţă de popor, faţă de ţările străine, şi care este agenda sa.

Soarele este în Capricorn, casa 7. Arată că preşedintele tipic pentru România, după 1989, este tipul oportunist şi în mare majoritate insensibil faţă de necesităţile subordonaţilor săi (şi inclusiv ale poporului).


Capricornul este un lider puternic, dar rece din punct de vedere emoţional, de cele mai multe ori obsedat de propria sa ascensiune socio-profesională, şi mai puţin interesat de ceea ce se întâmplă în jurul său. Poate avea tendinţa de a-şi sacrifica timpul alocat unei vieţi de familie, tocmai pentru a-şi realiza interesele socio-profesionale.

De asemenea, mai poate avea tendinţa de a impune greutăţi asupra poporului, şi/sau de a nu-l interesa consecinţele negative pe care acţiunile sale le pot avea asupra poporului şi bunăstării sale, considerându-le riscuri necesare (pentru a-şi atinge propriul scop).

Soarele este conjunct cu Uranus în Capricorn, casa 7. Arată un oportunism extrem al preşedinţilor români, tendinţa de a acţiona independent şi în folos propriu în majoritatea timpului, şi inclusiv faptul că nu dau socoteală nimănui de hotărârile lor (nici măcar egalilor lor).


Pot acţiona în interes propriu prin crearea de alianţe şi parteneriate între România şi anumite ţări (casa 7). Astfel, preşedintele tipic al României, pentru a-şi atinge propriile scopuri, va prefera să creeze alianţe cu puteri străine şi să acţioneze în interesul acestora, în detrimentul propriei ţări.

Soarele este în sextil cu Luna în Balanţă, casa 5. Arată faptul ca preşedinţii României sunt susţinuţi de poporul român, mai ales indirect, datorită pasivităţii şi benevolenţei poporului (Luna în Balanţă).

Aceştia vor fi susţinuţi indiferent de felul în care se poartă cu poporul, atât timp cât românii au satisfăcută latura recreativ-distractivă, şi cât timp copiii lor o duc bine (sau cel puţin nu există o ameninţare directă asupra copiilor lor).


Susţinerea poporului faţă de preşedinte se poate retrage în momentul în care românii sunt opriţi din realizarea activităţilor recreativ-distractive, şi/sau atunci când bunăstarea copiilor lor este ameninţată.

Soarele este în opoziţie cu Jupiter retrograd în Rac, casa 2. Acesta este un aspect nefast pentru România, pentru că arată faptul că preşedinţii ţării au tendinţa de a risipi toate bunurile ţării, atât financiare cât şi fizic materiale, în favoarea aliaţilor ţării noastre.

Mai semnifică lipsă de respect şi desconsiderare din partea lor faţă de valorile naţionale ale României, atât fizice cât şi morale.

Pe scurt, arată că preşedinţii României vând ieftin bunurile ţării, câteodată oferindu-le chiar pe gratis aliaţilor noştri străini.


Până la următoarea schimbare de regim, România va trebui să facă faţă unor preşedinţi oportunişti (Soare în Capricorn), egoişti, care acţionează independent, şi uneori dictatorial (Uranus în Capricorn) care pun interesul propriu înaintea intereselor ţării, care desconsideră valorile materiale şi naţionale (Soare şi Uranus în opoziţie cu Jupiter retrograd în Rac, casa 2), preferând să realizeze planurile aliaţilor străini în loc să încurajeze dezvoltarea propriei ţări.

Reamintesc faptul că preşedintele ţării întotdeauna oglindeşte motivaţia poporului, şi fiecare popor îşi are conducerea pe care crede că o merită.


Astfel, aflăm faptul că motivaţia poporului român, în astrograma prezentă, este de a se auto-sabota, de a lucra împotriva propriului interes, şi de a se lăsa folosit de forţe exterioare. După cum vom vedea şi din analizele de mai jos, destinul poporului român în prezent este de auto-distrugere pe toate planurile, care poate culmina ori prin renaşterea completă a poporului român, ori prin anihilarea totală a poporului român.


Astrograma prezentă a României cere un sacrificiu total, iar felul în care vom renaşte din această “apocalipsă” (dacă vom mai renaşte), ţine doar de noi. Atenţie, aceasta este ultima posibilitate a poporului român de a se “deştepta din somnul cel de moarte”.

Dacă poporul român nu se “trezeşte” în timp util, adică în termenii ecuaţiei astrologice PREZENTE, se va dezintegra şi va dispărea prin asimilarea sa în popoare şi culturi diferite care se vor stabili în timp pe teritoriul actual al României (vezi casa 10, Nodul Nord în Vărsător).
 

Dacă doreşti să afli acum ce spune Harta ta Natală despre destinul tău,

contactează-mă AICI pentru a comanda Astrograma Natală sub formă de

şedinţă video sau audio.


Dacă doreşti să înveţi să descifrezi chiar TU harta ta natală, contactează-mă AICI pentru a te înscrie la un curs ONLINE individual de Astrologie Natală.


Articol scris de Georgiana Sâmbotin, AStrolog

1.514 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Opmerkingen


bottom of page