top of page

Astrograma României - Cât de energic este poporul român?

Actualizată în: 14 apr. 2021

Ca un sportiv de performanţă.Marte, în astrologia mondenă, reprezintă energia, vitalitatea, şi curajul de care dă dovadă un popor.

Marte este în Săgetător, casa 6. Poporul român stă extrem de bine la capitolul energetic, Marte fiind în Săgetător, semn de foc. Adică avem parte de energie şi vitalitate debordantă, dar pe care o folosim în mare majoritate doar pentru lucrurile de zi cu zi, pentru activităţi profesionale şi cam atât. Nu investim această energie pentru a crea lucruri noi, ci doar pentru a ne menţine rutina zilnică.


Poporul român e ca un sportiv de performanţă, care, în loc să îşi folosească energia în scopul participării la competiţii naţionale şi internaţionale, unde poate primi medalii şi recunoaştere pentru meritele sale, preferă să “tragă de fiare” într-o sală de fitness din cartier, fără scop, doar ca o rutină zilnică.

Acest potenţial energetic foarte mare arată şi faptul că poporul român munceşte din greu (la propriu, muncă fizică solicitantă) în viaţa de zi cu zi, şi că are o forţă de muncă foarte mare. Aceasta este direcţionată mai ales în afara ţării (Marte în sextil cu Venus în Vărsător), unde românii execută munci grele, de obicei foarte diferite de calificarea lor profesională iniţială (Venus în Vărsător).

Poporul român stă foarte bine şi cu curajul, problema este că îl foloseşte doar pentru a-şi asuma riscul de a pleca în ţări străine în încercarea de a-şi câştiga un trai mai bun (Marte în sextil cu Venus casa 9).


Astfel, putem trage concluzia că, dacă vreodată se va limita posibilitatea românilor de a pleca şi de a-şi consuma energia în afara ţării, atunci poporul român, constrâns de împrejurări, va reuşi să îşi canalizeze energia şi curajul într-un efort colectiv pentru a-şi cere drepturile şi pentru a crea oportunităţi pe piaţa de muncă românească (Marte în Săgetător, casa 6).
 

Dacă doreşti să afli acum ce spune Harta ta Natală despre destinul tău,

contactează-mă AICI pentru a comanda Astrograma Natală sub formă de

şedinţă video sau audio.


Dacă doreşti să înveţi să descifrezi chiar TU harta ta natală, contactează-mă AICI pentru a te înscrie la un curs ONLINE individual de Astrologie Natală.


Articol scris de Georgiana Sâmbotin, AStrolog

243 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page