top of page

Astrograma României - CASA 8: împrumuturi,fonduri străine, taxe, mortalitate

Actualizată în: 14 apr. 2021

Banii proveniţi din împrumuturi şi din fonduri străine, taxe, mortalitate.Casa 8, în astrologia mondenă, reprezintă banii proveniţi din taxe, împrumuturile internaţionale pe care le realizează ţara respectivă, şi astfel, datoria externă.

Casa 8 este în Capricorn. Saturn, guvernatorul acesteia, se găseşte tot aici, în Capricorn. Este o poziţie de domiciliu pentru Saturn, ceea ce înseamnă că acţionează cu toată puterea sa. Arată griji financiare, o creştere a datoriilor în timp, şi realizarea de împrumuturi neprofitabile pentru România (cu dobânzi exagerate, sau clauze foarte stricte).


Saturn este conjunct cu Neptun în Capricorn, casa 8. Semnifică faptul că împrumuturile externe realizate de România creează iluzia unui câştig neaşteptat, şi iluzia posibilităţii de a rezolva problemele ţării cu aceşti bani. Bineînţeles, ceea ce este iluzie, se transformă în deziluzie când trebuie pus în practică.

Saturn este conjunct cu Mercur în Capricorn, adică România nu are capacitatea de a crea planuri de viitor fezabile, şi de a investi eficient banii obţinuţi din împrumuturi, pentru că are un mod de gândire anacronic, tradiţionalist şi conservator, care este reticent la tot ce este inovator şi nou.

Saturn este în opoziţie cu Kiron din Rac, casa 2. Semnifică faptul că sărăcia şi lipsa financiară cu care se confruntă România, încearcă să fie rezolvate prin intermediul împrumuturilor externe.

Această soluţie nu este corectă, pentru că lecţia lui Kiron în Rac, casa 2, este să nu ne mai plângem de cât de grea e viaţa şi să aşteptăm ca alţii să ne rezolve probemele, ci să începem noi să producem bunurile necesare pentru a avea un trai îmbelşugat, nu să ne împrumutăm.


Împrumuturile continue ale României adâncesc rana profundă a poporului român, adică lipsa de respect faţă de propria ţară şi propriile resurse naturale, şi faţă de propria persoană. Cu cât ne vom îndatora mai mult, cu atât ne vom simţi mai devalorizaţi, până când, vom dispărea asimilaţi de alte neamuri (citeşte mai mult despre aceste lucruri la Casa 2). 

Dacă doreşti să afli acum ce spune Harta ta Natală despre destinul tău,

contactează-mă AICI pentru a comanda Astrograma Natală sub formă de

şedinţă video sau audio.


Dacă doreşti să înveţi să descifrezi chiar TU harta ta natală, contactează-mă AICI pentru a te înscrie la un curs ONLINE individual de Astrologie Natală.


Articol scris de Georgiana Sâmbotin, AStrolog

286 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page