top of page

Astrograma României - CASA 7: Parteneriate cu ţări străine

Actualizată în: 14 apr. 2021

Parteneriate cu ţări străine, aliaţii /duşmanii ţării, tratate, alianţe.Casa 7, în astrologia mondenă, reprezintă partenerii ţării, dar şi duşmanii acesteia.


Câteodată este greu de definit cine se încadrează la capitolul parteneri sau cine la capitolul duşmani, pentru că aceste roluri se pot schimba cu uşurinţă. Atenţie, partener NU înseamnă prieten. Prietenii şi protectorii ţării se găsesc în casa 11, partenerii şi duşmanii declaraţi în casa 7.

Casa 7 se află în Săgetător. Jupiter, guvernatorul acesteia, se află în poziţie retrogradă în Rac, casa 2. Dacă Jupiter nu s-ar fi aflat în poziţie retrogradă, atunci această interpoziţie ar fi fost extrem de benefică pentru poporul român.

Dar, pentru că Jupiter este retrograd în această hartă a României, semnifică următoarele: în primul rând, faptul că România îşi alege parteneri cu o moralitate foarte flexibilă, care nu au scrupule în o exploata. În al doilea rând, semnifică faptul că partenerii României sunt cei care ne folosesc în prezent resursele financiare cât şi naturale, şi sunt cei care întreţin atmosfera de sărăcie, şi încurajează lipsa de respect faţă de propriul neam şi faţă de propria valoare.

Jupiter retrograd în Rac se află în opoziţie cu Soare şi Uranus în Capricorn, casa 8. Un aspect care arată faptul că preşedintele şi cei aflaţi în conducerea ţării sunt cei care acceptă să înstrăineze resursele ţării în favoarea partenerilor României. Prin aceste acţiuni, cei din conducerea României încearcă să îşi satisfacă propriile scopuri (pentru mai multe detalii citeşte capitolul: (“Ce fel de Preşedinte are România?”).


Soare şi Uranus se află în Capricorn, casa 7. Arată faptul că preşedintele şi conducerea ţării aleg să acţioneze în favoarea partenerilor României pentru a-şi atinge propriile scopuri egoiste, şi acţionează independent de interesul poporului.

Soarele în Capricorn, casa 7, este în sextil cu Luna în Balanţă, casa 5. Semnifică faptul că poporul acceptă tacit atitudinea egoistă şi uneori dictatorială a celor din conducere, şi nu îi trage la răspundere pentru acţiunile lor care sfidează interesul României. Astfel, putem spune că aceste acţiuni nefaste pentru ţară se fac cu acordul poporului prin lipsă de reacţie.


Concluzia la această casă este că partenerii României exploatează această ţară mai mult decât ar face-o un duşman, pentru că realizează aceste acţiuni prin intermediul tratatelor şi alianţelor semnate prin cooperarea necondiţionată a celor din conducerea ţării, şi prin complicitatea poporului prea adormit ca să-i pese (Luna în Balanţă). 

Dacă doreşti să afli acum ce spune Harta ta Natală despre destinul tău,

contactează-mă AICI pentru a comanda Astrograma Natală sub formă de

şedinţă video sau audio.


Dacă doreşti să înveţi să descifrezi chiar TU harta ta natală, contactează-mă AICI pentru a te înscrie la un curs ONLINE individual de Astrologie Natală.


Articol scris de Georgiana Sâmbotin, AStrolog

200 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page