top of page

Astrograma României - CASA 6: serviciile publice, sănătatea

Populaţia activă, serviciile publice în general (armata, poliţia, etc.), sănătatea şi spitalele în particular.Casa 6, în astrologia mondenă, reprezintă clasa muncitoare, angajaţii în structurile de stat, armata, poliţia, doctorii. Mai reprezintă şi starea de sănătate a poporului.

Casa 6 este în Balanţă. Venus, guvernatorul acesteia, este în Vărsător, casa 9. Semnifică faptul că majoritatea populaţiei cu forţă de muncă din România preferă să ia calea străinătăţii, şi să lucreze (de obicei în alte domenii decât sunt calificaţi), în afara ţării.

Astfel, datorită acestui exod al forţei de muncă, ne confruntăm cu o lipsă a personalului calificat şi specializat în România: Venus în Vărsător, casa 9, este în careu cu Lilith în Scorpion, casa 6.


Lilith în casa 6 arată faptul că populaţia activă rămasă în ţară este în mare parte deprofesionalizată, şi îşi realizează deficitar atribuţiile zilnice. Calitatea muncii sale este foarte scăzută, şi duce mai mult la pierderi decât la dezvoltare în structurile de stat (sănătate, armată, poliţie, instituţii publice).

Marte în Săgetător, casa 6, este în sextil cu Venus în Vărsător, casa 9. La fel, arată exodul forţei de muncă (Marte) în folosul străinătăţii (Venus în casa 9). În special oamenii cu putere fizică şi cu vitalitate crescută sunt cei care preferă să îşi încerce norocul în afara ţării (Marte în Săgetător).

Pluton în Scorpion, casa 6, semnifică faptul că revoltele sau mişcările de ordin colectiv vor apărea din partea populaţiei muncitoare, angajată în mare majoritate în insitutiţiile de stat.


Din punct de vedere al sistemului de sănătate, Venus în Vărsător, casa 9, arată faptul că mulţi doctori români preferă să plece să profeseze în străinătate, datorită recompenselor financiare mult mai atractive (Venus în Vărsător).

Venus în casa 9 în careu cu Lilith în casa 6, arată, după cum am scris mai sus, deprofesionalizare şi o performanţă scăzută în cadrul sistemului de sănătate datorită plecării în străinătate a multor doctori extrem de eficienţi şi capabili.


Lilith şi Pluton în Scorpion, casa 6, sunt un plasament foarte nefericit pentru sistemul de sănătate, şi arată faptul că acolo se pot produce cele mai traumatizante experienţe pentru poporul român (Lilith şi Pluton în Scorpion scot la iveală tot ceea ce este mai urât şi mai ascuns din fiinţa umană, şi creează panică, şoc şi traumă).

Pluton în Scorpion în careu cu Nodurile Lunare semnifică faptul că dacă se întâmplă în sistemul de sănătate evenimente traumatizante şi ieşite din comun (în sens negativ), acesta este un semnal de alarmă al faptului că România nu este pe calea destinului său (Nodul Nord), şi că persistă în greşeala caracteristică (Nodul Sud).


În caz că vă întrebaţi de unde a apărut ideea de “spitale, nu catedrale” în anii precedenţi, răspunsul se află aici: Venus din casa 9 este în careu cu Lilith din casa 6. Lilith în casa 6 în Scorpion reprezintă frica poporului de a se îmbolnăvi şi de a nu beneficia de un serviciu medical corespunzător, iar Venus în casa 9, Vărsător, reprezintă afinitatea pentru spiritualitate şi credinţele religioase.

Datorită aspectului dizarmonic ce se realizează între ele, careul, aceste două elemente, din domenii complet separate, sunt puse în legătură, şi creează divergenţe de opinie, şi inclusiv necesitatea de a alege între liniştirea fobiei de a nu avea servicii medicale de calitate în detrimentul exprimării religioase, sau apărarea dreptului de exprimare religioasă prin intermediul construcţiei de noi locaşe de cult, dar în detrimentul sistemului de sănătate.


Ca şi răspuns la această dilemă, vă pot spune faptul că această problemă este falsă, şi că nu există necesitatea alegerii între cele două. De ce este o problemă falsă? Pentru că este Lilith la mijloc. Aceasta aduce întotdeauna înşelăciune şi rea-voinţă, în acest caz, din partea sistemului de sănătate (Lilith în Scorpion, casa 6) care încearcă să îşi scuze propriile greşeli aruncând vina pe banii “risipiţi” în sfera religioasă.

Din punct de vedere al sistemului de apărare, este interesat de notat faptul că armata română (Marte în Săgetător), acţionează preponderent în afara ţării, în misiuni care nu sunt specifice ţării noastre, ci sunt comandate de ţări străine (Marte în Săgetător, casa 6 este în sextil cu Venus în Vărsător, casa 9).
 

Dacă doreşti să afli acum ce spune Harta ta Natală despre destinul tău,

contactează-mă AICI pentru a comanda Astrograma Natală sub formă de

şedinţă video sau audio.


Dacă doreşti să înveţi să descifrezi chiar TU harta ta natală, contactează-mă AICI pentru a te înscrie la un curs ONLINE individual de Astrologie Natală.


Articol scris de Georgiana Sâmbotin, AStrolog

251 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page