top of page

Astrograma României - CASA 11: Prietenii naţiunii, Parlamentul, Planuri de Viitor

Parlamentul, consiliile locale, prietenii naţiunii, planurile de viitor.Casa 11, în astrologia mondenă, reprezintă Parlamentul, consiliile locale, prietenii şi protectorii naţiuni, dar şi visurile şi idealurile poporului român pe termen lung.

Casa 11 este în Peşti. Neptun, guvernatorul acesteia, se află în Capricorn, casa 8, conjunct cu Saturn şi Mercur.


Din punct de vedere al viselor poporului român şi a capacităţii de realizare a acestor, această poziţie este nefastă din mai multe motive: în primul rând, poziţia guvernatorului casei viselor şi speranţelor în casa împrumuturilor şi a morţii, nu ajută deloc la îndeplinirea acestora în realitate. Arată faptul că românii sunt dependenţi de împrumuturi (atât ţara, cât şi ei personal), pentru a putea realiza ceea ce îşi doresc pe termen lung.

Neptun în opoziţie cu Kiron în Rac, casa 2, arată că românii îşi creează vise nerealiste, pe care le pot îndeplini doar prin intermediul împrumuturilor. Aceste vise nerealiste sunt rezultatul sub-aprecierii, şi a faptului că nu ştiu ce vor cu adevărat. Încearcă să achiziţioneze anumite bunuri materiale – de multe ori inutile, doar pentru a-şi dovedi faptul că au valoare.


Deseori se întâmplă ca persoanele care au o imagine de sine foarte proastă să compenseze acest aspect prin acumularea de bunuri materiale şi financiare, pentru a-şi dovedi valoarea interioară, atât lor, cât şi celor din jurul lor. Aceste manifestări vin de obicei cu un preţ foarte ridicat, ce poate fi susţinut doar prin împrumuturi şi îndatoriri.

În al doilea rând, Neptun ca şi guvernator al casei planurilor de viitor arată că românii au planuri nerealiste, îşi creează iluzii cu privire la ce vor şi ceea ce pot realiza cu adevărat în realitate.

În al treilea rând, conjuncţia lui Neptun cu Saturn şi Mercur în Capricorn, arată o gândire pesimistă, limitată şi liniară (Mercur), care reuşeşte cu mare dificultate (Saturn) să îşi pună planurile nerealiste în aplicare (Neptun).

Conjuncţia Neptun-Saturn-Mercur în Capricorn, casa 8, este în sextil cu Pluton în Scorpion, casa 6. Nerealizarea planurilor de viitor şi sporirea datoriilor pe termen lung aduce poporului stări de panică, traumă, care se materializează prin proteste şi revolte colective (casa 6).

Din punct de vedere al prietenilor şi protectorilor ţării noastre, stăm prost. Neptun, guvernatorul casei 11 se află în Capricorn, casa 8, conjunct cu Saturn şi Mercur. Arată faptul că avem foarte puţini prieteni (Neptun conjunct cu Saturn în Capricorn), iar datorită lipsei de comunicare pe termen lung cu aceşti puţin prieteni (Mercur în Capricorn), îi putem pierde.


În casa 11 regăsim şi ambasadorii pe care România îi trimite în alte ţări. Astfel, putem concluziona faptul că relaţiile diplomatice între România şi prietenii ţării noastre se răcesc în timp datorită lipsei de implicare a conducerii României în relaţiile sale diplomatice.

De asemenea, este posibil să ne căutăm protectori cu orice preţ, pentru că nu ne simţim în stare să fim pe propriile picioare şi să decidem singuri pentru viitorul nostru (Neptun în Capricorn în opoziţie cu Kiron în Rac, casa 2).
 

Dacă doreşti să afli acum ce spune Harta ta Natală despre destinul tău,

contactează-mă AICI pentru a comanda Astrograma Natală sub formă de

şedinţă video sau audio.


Dacă doreşti să înveţi să descifrezi chiar TU harta ta natală, contactează-mă AICI pentru a te înscrie la un curs ONLINE individual de Astrologie Natală.


Articol scris de Georgiana Sâmbotin, AStrolog

430 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page