top of page

Curăţarea casei (partea II – Curăţarea de energii negative)

Actualizată în: 3 iun. 2020

“Pe bune, pot să îmi curăţ casa şi de energii negative? Există aşa ceva?”

Răspunsul este DA, există energii dizarmonice care pot interfera nu doar cu starea noastră de spirit, dar inclusiv cu starea noastră de sănătate! Ar fi bine să îţi cureţi casa din punct de vedere al energiilor în general, dar mai ales dacă simţi o atmosferă apăsătoare în casă, dacă te simţi stresat în propriul cămin, sau dacă nu mai poţi dormi bine noaptea în propriul pat.Dacă ai ajuns la acest articol, îţi urez felicitări pentru că ai terminat curăţarea fizică a casei (CLICK AICI dacă ai sărit această etapă)!


REPET: DEGEABA încerci să cureţi casa de energii negative dacă nu faci ordine şi curăţenie fizică înainte. DE-GEA-BA.

Plecând de la premisa că acum ai o casă curată din punct de vedere fizic, trecem şi la curăţarea energiilor din această casă. Pentru aceasta ai nevoie de următoarele:


1. Apă sfinţită (în care pui salvie cu o seară înainte de curăţare)

2. Sare grunjoasă (de mare)

3. Tămâie (NU beţişoare afumate – scuze, parfumate. Tămâie pastile, se cumpără şi de la biserică sub formă de cărbune+tămâie)

4. O lumânare cu suport (ca să o poţi pune jos în cameră)Curăţarea se face DE SUS în JOS (adică de la tavan către podea) şi DIN SPATELE casei către UŞA casei.

Acesta este un exemplu din care te poţi inspira pentru a-ţi planifica etapele de curăţare a propriei case:


În fiecare cameră se face acelaşi lucru:


1. În mijlocul camerei pui o lumânare aprinsă asupra căreia ai rostit următoarele: “Această lumânare curăţă întreaga mea casă de toate energiile negative, stătute, şi nefolositoare”.

2. Stropeşti cu apa sfinţită în toată camera, MAI ALES în COLŢURILE încăperii.

3. Tămâiezi toată camera, MAI ALES în COLŢURI.

4. Pui sare GRUNJOASĂ în COLŢURILE încăperii, apoi pe PERVAZ.

5. Iei tămâia, lumânarea şi apa sfinţită şi ieşi din cameră.

6. “SIGILEZI” camera cu sare grunjoasă pe pragul uşii, APOI ­ÎNCHIZI UŞA până termini TOATĂ curăţenia! Altfel se pot muta energiile dintr-o cameră într-alta şi munceşti degeaba.


După ce ai curăţat toate camerele, cureţi HOLUL CASEI.


1. Arunci sare grunjoasă peste tot pe jos.

2. Mături (NU folosi aspiratorul, ci doar mătura clasică) sarea grunjoasă afară pe uşa casei – afară în curte sau în holul blocului.

3. Pui sare grunjoasă pe pragul casei, apoi închizi uşa.

* sarea se lasă în colţurile casei 7 zile, apoi o mături pe foraş, şi o arunci la gunoi (preferabil ar fi să o arunci pe o apă curgătoare – cum ar fi la toaletă).Felicitări, acum ai o casă curată din punct de vedere energetic!


Această curăţare este bine să o faci de 2-3 ori pe an, când se fac trecerile de la un anotimp la altul. Între timp, poţi întreţine curăţenia energetică prin câteva sfaturi pe care le vei afla în articolul următor (click AICI).
Dacă simţi că ai nevoie de mai multă claritate în legătură cu propria ta persoană, poţi să mă CONTACTEZI AICI pentru o şedinţă de Astrologie şi Tarot.


Dacă vrei să înveţi mai mult despre realitatea spirituală a lucrurilor, CLICK AICI pentru un CURS ONLINE de TAROT sau ASTROLOGIE.© 2020 Georgiana Sâmbotin - AStrolog

1.857 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page