top of page

Servicii

Pentru a avea succes în viaţă, trebuie să ai un scop precis. Mulţi dintre noi nu avem parte de succes pentru că nu ştim exact ce vrem, sau înspre ce domeniu să ne îndreptăm eforturile.

 

Astrologia oferă pe baza datei, orei şi locul naşterii, o analiză personalizată şi extrem de EXACTĂ a posibilităţilor noastre de manifestare în această viaţă.

 

Astrologia ajută la CLARIFICAREA tuturor domeniilor din viaţa noastră, de la felul în care ne percepem pe noi înşine, relaţiile pe care le avem cu ceilalţi, până la modalitatea personalizată de a câştiga bani sau respectul celorlalţi.

 

Pentru a te ajuta să îţi pui ordine în viaţă, îţi ofer următoarele servicii de Astrologie:

Astrogramele realizate sunt 100% analizate şi interpretate de mine. Sunt PERSONALIZATE în funcţie de nelămuririle specifice ale nativului, şi au sfaturi COERENTE şi PRACTICE.  

NU sunt copiate pe bandă rulantă din programe de astrologie, şi lăsate neinterpretate, aşa cum din păcate fac unii “astrologi” pentru un profit de moment.

Cu informaţia spirituală şi cu destinul nativului nu ai voie să te joci, dându-i informaţii incorecte, incomplete sau neadecvate pentru un câştig de doi bani! De ce? Pentru că te încarci de “Doamne-ajută”, şi devii responsabil karmic de alegerile nativului care au fost făcute în baza informaţiilor primite de la tine ca şi astrolog!

De aceea, ofer seriozitate maximă şi precizie în executarea Astrogramelor şi a consultaţiilor de Tarot, scopul meu este să folosesc acest dar de la Dumnezeu într-un mod constructiv atât pentru mine cât şi pentru ceilalţi, cu responsabilitatea de rigoare!

Astrogramă Natală
450 Ron

Utilă pentru a afla: care este scopul în viaţă, destinul,  calităţile native în care se poate investi cu succes, potenţiale sensibilităţi şi probleme de sănătate, profesia ideală, partenerul ideal - şi ce anume să faci ca să îl găseşti, ce fel de oameni şi situaţii să eviţi, situaţia financiară şi cum să o redresezi, etc.

 

Astrogramă Relaţională
450 Ron

Utilă pentru a afla: care este scopul relaţiei, care sunt dificultăţile şi punctele forte ale relaţiei, dacă partenerul este sincer, ce posibilităţi are relaţia - dacă poate duce sau nu la căsătorie, cum se poate repara relaţia, dacă partenerul are gânduri serioase sau e doar un flirt, legături karmice între cele două persoane, etc.

 

Astrogramă Previzională
450 Ron

Utilă pentru a afla: care este tema anului în curs, care sunt pericolele şi oportunităţile, care sunt evenimentele de importanţă majoră, cum pot fi maximizate evenimentele pozitive si evitate (pe cât posibil) evenimentele negative.

 

Stabilire de Ascendent
150 Ron

Pentru cine nu îşi cunoaşte ora de naştere. Este foarte necesară ora exactă - cu o marjă de eroare de maxim 10-15 minute, pentru interpretarea completă, nu parţială, a Astrogramei Natale şi Relaţionale. Astrograma Previzională NU poate fi realizată decât dacă ora naşterii este stabilită cu precizie, sau cunoscută anterior.

 

Şi dacă în viaţa de zi cu zi mai ai mici dubii sau nu ştii ce cale să alegi, îţi stau la dispoziţie cu o citire de Tarot:

Etalare de Tarot
450 Ron

Etalarea de Tarot se face cu Arcana Majoră, şi în funcţie de natura întrebării, cu 3 sau mai multe cărţi, cu sau fără semnificator, şi cu cărti suplimentare de lămurire (dacă este necesar).

 

bottom of page