top of page

Sex şi Astrologie: homosexualitate, lesbianism, bisexualitate (şi chiar mai mult...)

Actualizată în: 3 iun. 2020Pe bune, chiar se pot vedea preferinţele sexuale ale unei persoane în harta natală???

Răspunsul este DA, ştiinţa Astrologiei este îndeajuns de precisă pentru a putea identifica preferinţele sexuale sau emoţionale ale unei persoane. Şi da, astrologia face diferenţă între homosexualitate / lesbianism şi bisexualitate în harta natală.


Înainte să intru în alte detalii, vă invit să ne plimbăm puţin imaginaţia prin Grecia. Nu pe plajele din Grecia, ci în Grecia Antică, pe vremea zeilor olimpieni. Şi acolo îl găsim pe Zeus, cel care era întodeauna în căutare de aventuri amoroase cu fiinţe cât mai diverse şi mai interesante.


Printre cuceririle sale se găseşte şi un tânăr pe nume Ganymede. Foarte interesant este faptul că în mitologia greacă iubirea dintre Zeus şi Ganymede este tiparul pentru iubirea homosexuală sau pederastă.


Şi cine este acest Ganymede? Băiatul furat de Zeus de pe pământ şi dus în Olimp, care devine paharnicul zeilor, Vărsătorul zeilor...Da, da, Vărsătorul zeilor. Ganymede a ajuns atât de faimos în mijlocul zeilor pe care îi servea ca şi paharnic încât memoria lui a rămas scrisă în stele, sub formă de constelaţie.Constelaţia Vărsătorului îl reprezintă pe Ganymede în funcţia lui de paharnic al zeilor.

Astfel, înţelegând cine este de fapt “Vărsătorul” nu este de mirare că zodia Vărsător şi planeta Uranus joacă un rol foarte important în astrograma natală pentru a determina curiozitate sau atracţie pentru persoanele de acelaşi sex.


Homosexualitatea sau lesbianismul se manifestă în harta nativului printr-o ură sau respingere a sexului opus, pe când bisexualitatea apare mai mult ca şi curiozitate şi deschidere de natură uraniană.

Indicii sunt următorii:


BISEXUALITATE (şi chiar mai mult...) pentru AMBELE SEXE:


- Lilith în Vărsător: curiozitate sexuală, dorinţa de a experimenta TOT.

- Venus în Vărsător: curiozitate emoţională, capacitatea de a se îndrăgosti de persoane indiferent de sexul acestora.

- Casa 8 în Vărsător sau guvernatorul casei 8 se află în zodia Vărsător (preferinţe sexuale).


LESBIANISM (teme feminine):


- Marte opoziţie/careu Lilith , Luna opoziţie/careu Soare, Lilith opoziţie/careu Soare, Soare opoziţie/careu Pluton (respingere sau ură faţă de bărbaţi).

- Soare şi Marte foarte puternice, dominante: aduc exces de masculinitate, şi astfel tendinţa de a compensa această lipsă de feminitate printr-o parteneră.


HOMOSEXUALITATE (teme masculine):


- Venus opoziţie/careu Lilith, Luna opoziţie/careu Soare, Lilith opoziţie/careu Luna, Luna opoziţie/careu Pluton (respingere sau ură faţă de femei).

- Luna şi Venus foarte puternice, dominante: aduc efeminare, şi tendinţa de a compensa această lipsă de masculinitate printr-un partener.


EXTRA:


- Juno în Vărsător sau în aspect cu Uranus (nu este de fiecare dată un indice al bisexualităţii sau homosexualităţii/lesbianismului – TREBUIE ANALIZAT ÎN CONTEXT, dar arată faptul că nativul preferă relaţii originale, bizare, non-conformiste: de la relaţii cu o mare diferenţă de vârstă până la relaţii la distanţă sau relaţii bi/homosexuale/lesbiene).


Trebuie să identificăm MINIM 3 indici într-o astrogramă natală pentru a putea trage concluzia că nativul are înclinaţii homosexuale sau bisexuale (şi chiar mai mult...)!

P.S. Acum vedeţi de ce tot spun că este important ca un astrolog să cunoască foarte bine mitologia greacă şi romană???


Eşti curajos şi vrei să afli nu doar care sunt preferinţele tale sexuale din harta ta natală, ci şi destinul tău?


Click AICI pentru o astrogramă natală.Eşti curios şi vrei să afli mai multe secrete Astrologice?

Click AICI pentru un Curs privat online de Astrologie.© 2020 Georgiana Sâmbotin - AStrolog


1.354 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page